Nou Protocol per la indicació, ús i autorització de dispensació d’Anticoagulants Orals (ACOs) per part de les infermeres i els infermers

Us informem que s’ha finalitzat l’elaboració d’un nou Protocol per la indicació, ús i autorització de dispensació d’Anticoagulants Orals (ACOs) per part de les infermeres i els infermers el qual ha estat validat per la Comissió Farmacoterapèutica del SISCAT.

El protocol està publicat a la web del Programa d’Harmonització Terapèutica i s’han aplicat els canvis sobre l’indicador del catàleg de productes farmacèutics per tal que la indicació infermera d’aquests medicaments sigui efectiva a partir d’ahir dia 1 de maig. Enllaç: https://catsalut.gencat.cat/ca/proveidors-professionals/farmacia-medicaments/programa-harmonitzacio-farmacoterapeutica/pautes-harmonitzacio-farmacoterapeutica.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore