Noves guies estatals d’indicació infermera : deshabituació tabàquica i anestèsics locals

S’han publicat al Boletín Oficial del Estado dues noves guies d’indicació infermera de medicaments subjectes a recepta mèdica, en l’àmbit de deshabituació tabàquica i en els procediments diagnòstics o terapèutics que requereixen de l’ús d’anestèsics locals.

Recordar que la seva implantació efectiva a Catalunya queda pendent a l'elaboració dels protocols autonòmics que donin cobertura i adapti al nostre context de les guies. En aquest moment están publicats els protocols de cremades, ferides i ostomies. 

Resolución de 22 de marzo de 2024, de la Dirección General de Salud Pública y Equidad en Salud, por la que se valida la Guía para la indicación, uso y autorización de dispensación de medicamentos sujetos a prescripción médica por parte de las/los enfermeras/os: deshabituación tabáquica.

Resolución de 22 de marzo de 2024, de la Dirección General de Salud Pública y Equidad en Salud, por la que se valida la Guía para la indicación, uso y autorización de dispensación de medicamentos sujetos a prescripción médica por parte de las/los enfermeras/os: procedimientos diagnósticos o terapéuticos que requieren del uso de anestésicos locales.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore