Proper Curs Pla de Capacitació – 7a Ed. sobre “Detección y Manejo de la Fragilidad y Caídas en las Personas Mayores”

Us informem que en el marc dels avenços de la implementació local de la Estrategia Nacional de Promoción de la Salud y Prevención (EPSP), el Ministeri de Sanitat realitzarà la 7a edició del curs sobre “Detección y Manejo de la Fragilidad y Caídas en las Personas Mayores”, del 7 de maig al 18 de setembre de 2024.

Aquest curs aprofundeix sobre l’oportunitat que tenen els professionals sanitaris d’intervenir en la correcta prevenció, detecció i maneig de la fragilitat i de les caigudes, per a contribuir a mantenir la funcionalitat i l’autonomia de la gent gran.

Us animem a participar i a difondre aquest curs a totes aquelles persones que considereu que pugui resultar interessant i d’utilitat.

Donat que el curs té places limitades, formalitzeu les inscripcions si creieu que podeu finalitzar la formació. Les places que queden lliures durant el curs no poden ser ocupades per les persones que han quedat en reserva. Si un cop enviat el formulari, i abans de l’inici del curs, valoreu que finalment no podeu fer la formació poseu-vos en contacte amb la bústia [email protected]. Així mateix, recordeu que cada any van sortint noves edicions.

Al següent enllaç hi ha el formulari per a inscriure’s al curs que caldrà emplenar i donar resposta abans del 23 d’abril:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore