1ED de la Jornada de Pediatria d’ACEBA ‘Atenció Pediàtrica a Primària amb valor afegit’ 

Presencial, de 9.00 a 14.30 h.

Activitat gratuïta, oberta a professionals del sector de la salut.

INSCRIPCIONS
Activitat gratuïta, oberta a professionals del sector de la salut. És necessari omplir el formulari per formalitzar la inscripció.

Des d’ACEBA i vehiculat a través del grup de Pediatria d’ACEBA volem posar en valor la tasca dels equips de pediatria a l’Atenció Primària i Comunitària. 

Els equips pediàtrics de les EBAs som professionals amb una llarga trajectòria, dedicats a cuidar la salut i el benestar dels nostres infants i de les seves famílies. La Jornada comptarà amb la diversitat enriquidora dels nostres equips que treballen amb models organitzatius dinàmics i diferents en cada territori, tots ells basats en la implicació, l’esforç i el professionalisme.

Un punt de trobada per compartir idees, activitats i projectes enfocats en la curació, en la prevenció i l’acompanyament de les famílies dels nostres infants i adolescents, per seguir vetllant per una atenció propera i de qualitat.

Comptarà amb la participació i experiències de pediatria en AP i està dirigida a tots els professionals de pediatria, així com a la resta de professionals de la salut interessats en aquest àmbit. 

La Jornada és en format presencial, participada per totes les entitats d’ACEBA, i amb la col·laboració de l’Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu (SJD). 

Ubicació

Auditori del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB)
Situat a l’Edifici Docent, Carrer Santa Rosa 39, Barcelona

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore