Publicades les recomanacions d’ús de Nirsevimab per la temporada 2024-2025 a España

El Ministerio de Sanidad ha publicat a la seva pàgina web, les recomanacions d’ús de Nirsevimab per la temporada 2024/2025. Al document, que recull un anàlisi de les dades de la temporada 2023/2024, s’inclouen algunes de les novetats respecte a les recomanacions de la temporada anterior, destacant que en aquesta temporada s’administrarà  nirsevimab als prematurs de menys de 35 setmanes (incloent els d’edat gestacional menor de
29 setmanes), abans de fer els 12 mesos d’edat.

Podeu trobar el document en el següent enllaç:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore