1a Jornada Social de La Unió “Cap als Serveis Socials del Futur”

Dijous 15 de maig de 2024 de 9 a 14 h, presencial al CCCB

La Unió organitzem la 1a Jornada Social sota el títol “Cap als serveis socials del futur” que vol mirar cap endavant en un entorn de canvi demogràfic i social en el que apareixen noves necessitats i nous paradigmes als que ens hem d’avançar amb noves respostes. Una oportunitat per sumar plegats propòsit, coneixement i recursos i posar en valor la xarxa de serveis socials, mirant cap a Europa, i essent alhora font d’inspiració per al canvi transformacional des d’un model d’innovació col·laborativa de tots, administracions, organitzacions, professionals i ciutadania. La finalitat s’ho val i Catalunya té el teixit social per a fer-ho.

Al mateix temps s’oferirà una visió real dels reptes i els èxits del propi sector amb la presentació d’experiències innovadores per part de les organitzacions associades. Un sector que s’ha dedicat de fa molts anys a l’atenció de les persones vulnerables i que ha evolucionat de forma progressiva per avançar cap una atenció de qualitat i cobrir al màxim les necessitats presents i emergents de les persones i dels seus familiars.

Volem convidar-vos a aquesta primera jornada, que serà seguida de moltes més, amb l’objectiu d’acompanyar-vos en la profunda transformació que s’ha de fer en els propers anys en el camp dels serveis socials.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore