NOU CURS DISPONIBLE: Treball en Xarxa Grup Comunitària – 2ed

En l’actualitat, la complexitat dels fenòmens socials, amb circumstàncies, necessitats i problemes de diferent naturalesa, fan que el treball en xarxa sigui la forma de treball més adient per donar resposta a aquestes necessitats socials.

El desenvolupament de les eines tecnològiques, les TIC, faciliten i possibiliten el desenvolupament dels processos de comunicació i coordinació multidisciplinari i multisectorial.

El treball en xarxa com a treball sistemàtic, com a forma d’articulació comunitària, es basa en la col·laboració de forma estable i sistemàtica dels actors socials implicats, amb uns objectius comuns i consensuats, i la coordinació dels serveis i recursos locals d’un àmbit territorial.

Aquest curs vol oferir un conjunt de coneixements, habilitats i ser un espai de reflexió al voltant del concepte de treball en xarxa. Espai que permeti identificar i entendre els elements que componen el treball en xarxa, apreciar la importància i la rellevància d’aquest, alhora que identificar les característiques pròpies del treball en xarxa en el procés de salut comunitària.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore