NOU CURS DISPONIBLE: Atenció podològica a les persones amb diabetis des de l’Atenció Primària i Comunitària Criteris de derivació a l’Atenció Podològica Comunitària

Actualment el 10% de la població espanyola/Europea pateix de diabetis. La OMS preveu que per l’ any 2025 el 20% de la població patirà de diabetis. D’ aquests un 15% patirà una amputació a les extremitats inferiors.

L’augment de pacients amb problemes a les extremitats inferiors, l’augment del cost sanitari, les baixes laborals, fan que les Infermeres d’Atenció Primària tinguem que estar molt formats per realitzar el cribratge dels pacients diabètics amb risc d’ulceració, amputació.

La implantació de l’atenció podològica a les persones diabètiques amb patologies vasculars i neuropàtiques cròniques com prestació complementària a les prestacions comuns del Sistema Nacional de Salut segons el Decret 28/2009 publicat el 24 de Febrer del 2009, conjuntament amb el augment de la prevalença de diabetis en la població, fa necessària una actualització constant de la Infermera d’Atenció Primària per actuar en el peu diabètic. No únicament en el diagnòstic i en el tractament, si no en la seva prevenció. Aquest curs té com objectiu que aquests professionals sàpiguen diagnosticar, tractar i derivar als pacients diabètics.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore