NOU CURS DISPONIBLE: Formació sobre tècniques motivacionals en l’entrevista clínica (Girona)

La nova convocatòria de formació en Entrevista Motivacional obre les seves portes als professionals de l’Atenció Primària, incloent metges i infermers de Família i Comunitària. Aquest curs, dissenyat per a reforçar la motivació personal i el compromís amb els canvis cap a estils de vida més saludables, es presenta com una eina clau en la promoció de la salut dels pacients. Amb una durada de 15 hores, combinant sessions presencials i a distància, el programa busca desenvolupar habilitats centrades en el pacient, reconèixer els factors que influencien els estils de vida, i proporcionar eines per a mantenir canvis conductuals duradors.

Els objectius del curs inclouen el desenvolupament de tècniques i habilitats clíniques d’entrevista, comprensió del Model dels Estadis de Canvi, i l’aplicació d’habilitats motivacionals. Aquest enfocament integral està pensat per empoderar els professionals de la salut a promoure un rol actiu dels pacients en la seva pròpia salut, a través d’un marc de comunicació eficaç i empàtica.

Animem a tots els metges i infermers de l’Atenció Primària interessats en millorar les seves competències comunicatives i en reforçar la seva capacitat per motivar els pacients cap a un canvi positiu, a inscriure’s en aquesta oportunitat formativa. No perdeu la possibilitat de formar part d’aquesta iniciativa que pot marcar una diferència real en la vostra pràctica professional i en la vida dels vostres pacients.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore