8a edició del Curso Online Salud Local

El Ministeri de Sanitat realitzarà la 8a edició del Curso Online Salud Local, del 5 de març al 9 de juliol de 2024.

Aquest curs estableix les bases de l’entorn local com a entorn saludable i desenvolupa els passos per a la implementació, a nivell local, de la EPSP de manera pràctica, amb exemples, exercicis i idees clau per a la seva dinamització.

Aquest curs pot ser de gran utilitat per a les persones que treballen, o que estan interessades, en conèixer la importància i en com iniciar intervencions de promoció de la salut i de prevenció primària en l’àmbit local, fent servir com a marc de treball lacitada EPSP.

Per tot això, us animem a participar i a difondre a totes aquelles persones de l’àmbit local que considereu que pugui resultar interessant i d’utilitat, especialment per a les persones que estan dins de l’àmbit de la promoció de la salut i de prevenció primària.

Al següent enllaç hi ha el formulari per a inscriure’s al curs que caldrà emplenar i donar resposta
abans del 27 de febrer.

S’amplia el termini d’inscripció fins el dia 5 de març. Les persones que s’hagin inscrit abans del 28 de febrer rebran el correu de benvinguda al curs el matí del mateix dia 5 de març (l’aula s’obra a les 16h). Les inscripcions que arribin posteriorment al termini inicial no rebran aquest correu fins el dia 11 de març.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore