Acte en motiu del Dia internacional per a l’eradicació de la Mutilació Genital Femenina

Amb motiu del Dia internacional per a l’eradicació de la Mutilació Genital Femenina (MGF) , la Direcció General per a l’erradicació de les Violències Masclistes i la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme organitzen aquest acte conjunt per recordar que la MGF és una manifestació més de les violències que s’exerceixen vers les dones, infants i adolescents i, també és una violació dels seus drets sexuals i reproductius.

L’acte consta del visionat d’un vídeo que s’emmarca al projecte Cures a la diàspora. Un projecte audiovisual de Crisàlide Comunicació dedicat a visibilitzar la tasca d’empoderament i ajuda que fan cinc dones migrades a Catalunya amb altres persones migrades.

Posteriorment, hi haurà un col·loqui amb la protagonista del vídeo, la senyora Dialla Diarra que compartirà la seva experiència personal i professional com a coordinadora de Legki Yakaru.

Tindrà lloc el proper 8 de febrer de 2024, de 11h a 13h, a l’Auditori del Districte Administratiu, c. Foc 57 Barcelona

Inscripcions aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore