Enquesta mundial de l’OMS 2023-24 sobre els requisits mínims per a la prevenció i el control d’infeccions a nivell nacional i de les instal·lacions

Des de l’àrea de Seguretat del Pacient, dins de Qualitat Assistencial, del Ministeri de Sanitat, actuen com a punt focal de contacte per a l’OMS en aspectes relatius a la prevenció i el control d’infeccions. Per aquest motiu han rebut la invitació, des del Portal Mundial de Prevenció i Control d’Infeccions (PCI) de l’OMS per participar en una enquesta mundial sobre els requisits mínims de prevenció i control d’infeccions, on us animen a participar i difondre l’enquesta a tots els nivells assistencials perquè tingui la major representativitat possible del nostre país. Se sol·licita que hi participin centres assistencials tant d’atenció primària, com secundària i terciària, cadascun amb el qüestionari específic.

A aquest enllaç trobareu les instruccions en espanyol i tota la informació relativa a l’enquesta:

Recomanen descarregar els qüestionaris i emplenar el format en línia una única vegada per establiment/centre sanitari.

Per emplenar l’enquesta des de qualsevol centre sanitari podeu fer-ho directament al següent link, que el vincula amb Espanya (i amb què no cal registrar-se prèviament).

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore