Reserva’t la data!! CONGRÉS AIFiCC 2024: Empodera’t


Des del Comitè Científic i Organitzador del XVI Congrés AIFICC “Empodera’t hem acordat, ampliar la data per a l’enviament d’abstracts fins el DIMARTS 26 de MARÇ a les 23:59h.

El 25 i 26 d’abril de 2024 es realitzarà el CONGRÉS AIFiCC 2024: Empodera’t en el Palau de Congressos de Girona.

¡Uneix-te a Nosaltres en el Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària: “Empodera’t”!

Data: 25 i 26 d’abril
Lloc: Palau de Congressos de Girona
Modalitat: Presencial

Ets un professional de la infermeria o estudiant en el camp de la salut buscant inspiració, coneixements i eines per empoderar la teva carrera i el teu impacte en la comunitat? No busquis més!  és la teva oportunitat per créixer, connectar i transformar la teva pràctica.

Per Què Assistir?

  • Innovació i Coneixement: Descobreix les últimes tendències i enfocaments en infermeria comunitària. Aprèn d’experts reconeguts i líders d’opinió que estan redefinint l’atenció sanitària.
  • Xarxa de Contactes: Connecta amb col·legues i professionals del sector. Amplia la teva xarxa de contactes, comparteix experiències i crea oportunitats de col·laboració.
  • Desenvolupament Professional: Participa en tallers interactius, seminaris i sessions de debat que et proporcionaran habilitats pràctiques i coneixements aplicables a la teva pràctica diària.
  • Empoderament: El nostre tema central, “Empodera’t”, se centra en enfortir el teu paper dins de la comunitat, fomentant una pràctica d’infermeria més proactiva, autònoma i orientada al benestar comunitari.

Reserva’t la data en el teu calendari, més informació pròximament en el següent enllaç:

Tota la informació i inscripció aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore