La Plataforma One Health, entre les organitzacions que sol·liciten a cinc Ministres/es la reforma i actualització urgent de les etiquetes per a vehicles de la DGT

Aquesta mesura és necessària per complir amb els objectius i compromisos econòmics, sanitaris, climàtics i ambientals de les diferents administracions públiques

23 organitzacions* s’han unit per reclamar al Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible, al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, al Ministeri de l’Interior, al Ministeri de Sanitat i al Ministeri d’Indústria que els distintius ambientals per a vehicles (o “ etiquetes de la DGT”) es reformin i actualitzin. En una carta adreçada a les persones que representen cada cartera, i impulsada per ECODES, Ecologistes en Acció, Fundació Renovables, Greenpeace i Transport & Environment , aquestes organitzacions consideren que “el moment és ara” .
A més, denuncien l’incompliment d’implantació d’aquests indicadors per als vehicles amb reforma dels quals també es va comprometre públicament el president del Govern, Pedro Sánchez, ja fa més de tres anys. Per això, exigeixen reactivar el procés de reforma d’aquests distintius les competències dels quals les té la Direcció General de Trànsit , DGT, que es va aturar sense transparència ni justificació l’octubre de 2021 arran d’un document presentat al Consell de Ministres al qual aquestes organitzacions , malgrat apel·lar al Portal de Transparència, no van aconseguir tenir accés ni conèixer els motius de la seva paralització.

Podeu llegir tota la notícia aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore