II Edició del Certamen als Millors Projectes d’Humanització i dels Premis Fundació Humans

La Fundació Humans vol promoure l’ avenç de la humanització al sector salut, en un sentit ampli, donant suport a l’important esforç de les empreses i persones a l’hora d’ aportar solucions humanitzadores als reptes actuals del sector. 

Per això, convoca aquelles organitzacions sanitàries i sociosanitàries (institució de l’àmbit de la salut, hospitals, centres d’atenció primària, residències, associacions…) que tinguin projectes en actiu actualment que redundin en una atenció més humanitzada a presentar els seus feines abans del 30 de gener. 

L’organització ha creat cinc categories. El termini de presentació de treballs estarà obert fins el proper 10 de gener de 2024.

S’atorgaran dos premis: guanyador i finalista, dotats amb una aportació econòmica de 2000 euros i 1000 euros, respectivament. Per a la selecció dels dos finalistes, es comptarà amb un jurat multidisciplinari.

Aquest projecte neix per:

  • Promoure l’avenç de la humanització al sector salut, en un sentit ampli.
  • Donar suport a l’important esforç de les empreses i persones a l’hora d’aportar solucions humanitzadores als reptes actuals del sector.
  • Trobar els nous referents en humanització dins làmbit de lassistència sanitària.
  • Reconèixer l’esforç disruptiu dels professionals que contribueixen a millorar el dia a dia de la seva pràctica a través de la humanització. 

Trobareu tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore