Butlletí PAAS Desembre 2023

Compartim amb vosaltres les darreres novetats del PAAS:

El 13 de desembre es va celebrar la XVI Jornada PAAS: Un PAAS endavant en temps de crisis. En aquesta edició, la jornada va comptar amb la participació de prop de 80 professionals convidats/des i que van treballar en tres grups diferents segons el seu àmbit d’expertesa: envelliment saludable i fragilitat, alimentació saludable en la primera infància i promoció de l’activitat física. La jornada també va comptar amb una conversa sobre els efectes de les crisis en la salut de la població, amb la Dra. Beatriz González López-Valcárcel, catedràtica d‘Economia a la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria.

Podeu consultar la nota web de la jornada i la gravació de la intervenció de la Dra. López-Valcárcel en aquest enllaç.

Un dels moments més destacables i emotius de la jornada va ser el lliurament del Primer guardó PAAS a la trajectòria professional, a la Dra. Conxa Castell per la seva destacada trajectòria i, en especial, pel seu lideratge en la promoció de la salut a través de l’activitat física i l’alimentació saludable, en l’estratègia PAAS. Moltes gràcies, Conxa!

En aquest període festiu, on predominen les vacances, el descans i els àpats copiosos, és important recordar la importància de mantenir un estil de vida actiu. Amb aquests consells pràctics, podràs gaudir de les festes sense oblidar el teu benestar físic.

Quan t’actives, menges sa, no fumes i beus menys, sumes salut. L’equip de Suma Salut us desitja bones festes amb aquesta infografia que recull bons propòsits per a unes festes saludables.

De la col·lecció d’infografies i càpsules de vídeo sobre fruites i hortalisses elaborades en el marc de l’Any Internacional de les Fruites i les Verdures us fem arribar la infografia de les taronges i mandarines: “És temps de taronges i mandarines”. Hi trobareu dades sobre les zones de cultiu, les característiques nutricionals, les formes de consum i possibilitats gastronòmiques, receptes, estratègies per reduir-ne el malbaratament, etc.

Podeu veure totes les infografies disponibles aquí.

L’equip PAAS us desitja molt bones festes amb uns consells que ens ajudaran a gaudir-les amb salut.

Podeu descarregar-vos el document Consells per alleugerir els àpats de festes en l’enllaç següent.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore