METAS | Call for Papers

La revista Metas d’Infermeria dedicarà un número monogràfic a la salut comunitària

Fins al 30 de maig del 2024 estarà obert el termini per a l’enviament de manuscrits.

  • La publicació del monogràfic “Innovació i investigació aplicada en salut comunitària” està prevista per al juliol del 2024.

Amb l’objectiu de donar a conèixer treballs innovadors a l’àrea de la salut comunitària, la revista Metas d’Infermeria dedicarà el número de juliol-agost del 2024 a un monogràfic sobre aquesta temàtica.

S’hi inclouran aquelles intervencions desenvolupades en l’àmbit comunitari que promoguin bones pràctiques, com ara la millora de les condicions de vida de la comunitat, el reforç dels vincles i la cohesió social, i la potenciació de les capacitats d’acció tant individuals com col·lectives , mitjançant intervencions comunitàries, programes de cooperació intersectorial, projectes d’educació per a la salut o la integració de les noves tecnologies en l’acció comunitària.

Amb aquest monogràfic es vol oferir una visió actualitzada dels darrers avenços en salut comunitària, i ajudar professionals sanitaris a desenvolupar intervencions més eficaces per millorar la salut de les comunitats.

Instruccions per a l’enviament de manuscrits

Fins al 30 de maig del 2024 estarà obert el termini per a l’enviament de manuscrits, el qual es realitzarà a través del Gestor Digital d’Articles de la revista. Es podran enviar els manuscrits seguint les normes editorials de la revista . La nomenclatura dels fitxers s’ha d’iniciar amb les sigles “M2024a”. A la carta de presentació s’indicarà que es vol participar al monogràfic.

Trobareu més informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore