II Edició del Certament als millors projectes d’humanització

Des de la  Fundació HUMANS  creuen que  la humanització és l’ingredient que porta les persones a assolir resultats poc comuns . Per això, i amb l’objectiu de reconèixer l’esforç de les persones, professionals i empreses que contribueixen i aporten solucions humanitzadores a l’atenció sociosanitària, han posat en marxa la II EDICIÓ DEL CERTAMEN ALS MILLORS PROJECTES D’HUMANITZACIÓ que se celebrarà el proper 21 de febrer de 2024 a Madrid.

S’atorgaran dos premis (guanyador i finalista), per a cadascuna de les cinc àrees temàtiques convocades, dotats amb una aportació econòmica de 2.000 euros i 1.000 euros, respectivament.  A més, els guanyadors seran els protagonistes d’una notícia que es publicarà a la pàgina web de la Fundació Humans

Pots presentar el teu projecte, idea o activitat a la plataforma de presentacióa aquest enllaç.

El termini de presentació de candidatures ja ha començat i finalitza el 10 de gener de 2024. Podeu consultar tota la informació aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore