Descompte al Diploma d’Expert a COVID persistent

Del 20 al 27 de novembreREiCOP ofereix un gran descompte  en el Diploma que la Xarxa Espanyola de Recerca en COVID Persistent (REiCOP) ha desenvolupat juntament amb Editorial Mèdica Panamericana.

  • 30% de descompte en formació: impulsa la teva carrera professional amb els millors continguts amb un 30% de descompte . Descobreix el Diploma d’Expert a COVID Persistent, un curs 100% en línia que ofereix un aprenentatge integral i orientat a tractar les necessitats de salut i assistència de les persones que pateixen COVID persistent, una afecció multiorgànica i multisimptomàtica.
  • Targeta de regal per valor de 10 €: per primera i única vegada l’any a la web de Panamericana, la compra de qualsevol dels llibres , inclosos novetats i top vendes, a més de tenir un 5% de descompte i enviament gratuït obtindran una targeta regal per valor de 10€ per a la teva propera compra.

Garantia d’Editorial Mèdica Panamericana. El màster compta amb la garantia d’Editorial Mèdica Panamericana, amb una trajectòria de més de 70 anys, i el compromís d’acompanyar-te durant tota la carrera professional amb formació de postgrau de qualitat, acreditada per prestigioses universitats i 100% online que et permetran estudiar com, quan i on vulguis.

VEURE CURS

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore