Dia Mundial de la Pneumònia

12 de novembre de 2023

Amb motiu del Dia Mundial de la Pneumònia, el dia 9 de novembre tindrà lloc a Barcelona la Jornada Dia Mundial de la Pneumònia de manera presencial a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la UB i també en streaming.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR), la Fundació Espanyola del Pulmó-SEPAR (Respira), l’Associació Llatinoamericana de Tòrax (ALAT), el Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa Malalties Respiratòries (CIBERES) a col·laboració amb la Universitat de Barcelona.

A l’arxiu adjunt trobareu el programa i el contingut científic de la Jornada. Els organitzadors han dividit el programa en tres blocs principals: Tractament de la Pneumònia, Tractament i Prevenció de la COVID19, i Prevenció del Pneumococ, VRS i Grip, finalitzant amb una presentació sobre la Campanya Pneumolight.

Aquest programa ja està disponible a l’apartat de Sessions de la plataforma web: www.dianeumonia.com

Inscripcions gratuïtes.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore