Obert nou termini per enviar resums | Demystifying Long COVID International Conference 2023

Obert nou termini per enviar resums: Des del 2 d’octubre fins al 13 d’octubre del 2023
Envia el teu resum aquí

Demystifying Long COVID International Conference 2023 té com a objectiu crear consciència, aclarir conceptes erronis, promoure la comprensió i estimular el debat entre professionals de la salut, investigadors, legisladors i representants de la comunitat sobre les manifestacions clíniques, el maneig, les opcions preventives i terapèutiques plausibles i els desafiaments de salut pública relacionats amb la COVID persistent (o Condició Post-COVID).

Inscripcions obertes fins el 4 de desembre de 2023

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore