Curs online de Comunicació Científica de KR medicine, acreditat pel Sistema Nacional de Salut.

“Comunicació científica: Eines pràctiques d’ajuda per comunicar la seva investigació” té com a objectiu principal proporcionar als professionals de la salut les tècniques i estratègies més efectives per presentar investigacions persuasives, redactar articles científics de qualitat i comunicar-se de manera clara i concisa amb els col·legues i audiències especialitzades.

Aquest curs pot ser de gran interès i utilitat i és per això que ofereixen descompte exclusiu per als associats del 30% a la tarifa total de la matrícula del curs.

Aquest curs aborda de manera integral els aspectes fonamentals de la comunicació científica, incloent-hi la redacció i presentació d’articles científics, la preparació de comunicacions orals i la creació de pòsters científics. Compten amb un destacat equip de professors, experts en el camp de la medicina i la comunicació científica, que estan a càrrec d’impartir les classes i oferir orientació personalitzada als participants.

Tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore