Màster Formació Permanent en Gestió i Direcció de Serveis d’Admissió i Documentació Clínica (GEDISA)

La Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) i la seva Fundació per indicar-li anuncien el proper llançament del Màster Propi de Formació Permanent en Gestió i Direcció de Serveis d’Admissió i Documentació Clínica (GEDISA) de la Fundació Espanyola de Directius de la Salut (Fundació SEDISA), en col·laboració amb la Universitat Europea de Madrid, que ofereix a l’alumne els coneixements i les destreses necessaris per entendre el funcionament de la gestió dels processos assistencials en una Organització Sanitària de manera profunda, mitjançant una visió holística del Sistema Sanitari. Aportant, així mateix, una anàlisi detallada del Servei d’Admissió i Documentació Clínica (SADC). A l’arxiu adjunt us enviem una carta signada pels nostres presidents on us detallem més informació sobre el màster.

Podeu consultar el programa i tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore