Nova iniciativa de l’OMS per les Malalties No Transmissibles

Us informem de la innovadora iniciativa de l’Oficina de l’OMS per a les Malalties No Transmissibles (MNT). L’OMS/Europa sol·licita als centres col·laboradors de l’OMS que contribueixin a la formació d’una eina d’intel·ligència artificial (IA) que ajudi els països de la Regió Europea de l’OMS a supervisar i regular eficaçment la promoció de productes nocius dirigits principalment als nens, des del tabac i l’alcohol fins als aliments rics en sal, greixos trans i sucres, així com la comercialització de succedanis de la llet materna (BMS) i aliments per a lactants i nens petits (FIYC).

Necessiten que tantes persones com sigui possible enviïn imatges i captures de pantalla d’anuncis dels següents aliments i productes nocius en aquest lloc web: https://ai-training.ncd.digital/

  • Aliments/begudes poc saludables
  • Alcohol
  • Cigarrets/nous productes de tabac com a dispositius de vapeig.

A més, l’OMS necessita imatges relacionades amb la comercialització dels productes següents:

  • Qualsevol llet que es comercialitzi específicament per alimentar nadons i nens petits fins a l’edat de 3 anys, incloses les fórmules i begudes per a nadons i de seguiment per a nens petits (sovint anomenades llets per a nadons o nens petits).
  • Qualsevol altre producte comercialitzat o representat d’una altra manera com a adequat per alimentar nadons fins a l’edat de 6 mesos, ja que qualsevol cosa alimentada a un nadó abans de l’edat de 6 mesos, inclosa l’aigua, reemplaçarà la llet materna.
  • Biberons i tetines.
  • Aliments produïts comercialment que es comercialitzen com a adequats per a nadons i nens petits des de l’edat de 6 mesos fins a 36 mesos.

L’aplicació inclou una eina web fàcil dusar que li permet carregar les seves imatges de forma anònima. La privadesa és important i aquesta eina garanteix que tota la informació que ingressi romangui segura.

Les captures de pantalla poden ser de plataformes de xarxes socials, aplicacions de lliurament de menjars, llocs web, jocs o qualsevol altra cosa accessible a través del telèfon.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore