Estudi descriptiu sobre la situació demogràfica i perfils formatius dels professionals de prevenció d’addiccions. Opcions de futur.

Us demanem col·laboració en l'”Estudi descriptiu sobre la situació demogràfica i perfils formatius dels professionals de prevenció d’addiccions. Opcions de futur”.

Aquest estudi està promocionat i finançat per la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues (DGPNSD), amb l’impuls i la gestió de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Universitat Internacional de València (VIU), així com amb la col·laboració d’un grup de professionals de prestigi reconegut en la prevenció d’addiccions a Espanya.

Com sabreu, una gran part dels i de les professionals de prevenció són personal d’entitats locals, mentre que altres desenvolupen la seva feina des del tercer sector (ONG, associacions o fundacions) o empreses privades. L’objectiu principal de l’estudi que us presentem és identificar diversos aspectes relatius a la situació actual dels i les professionals de la prevenció d’addiccions a Espanya per establir necessitats futures per a la millora i la sostenibilitat de les accions preventives. Com a pas previ, s’ha marcat com a tasca essencial establir un cens de professionals i el mapeig geogràfic d’aquests per posteriorment remetre l’enquesta online de l’estudi a les persones inscrites en aquest cens.

Per això sol·liciten la vostra col·laboració per difondre i fer arribar el registre a aquest cens a tots els i les professionals de la prevenció del vostre entorn i àmbit d’influència, a través del següent enllaç: https://es.surveymonkey.com/r /cens-professionals-prevencio-addiccions (el procés és molt breu, menys d’1 minut)

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore