XXXIX Certamen Nacional d’Infermeria Ciutat de Sevilla

“Busquem ser punt de trobada i incentivar la tasca investigadora de les infermeres de tot el territori espanyol per generar nou coneixement transferible a la seva pràctica diària, ja que és la manera de millorar la qualitat de les cures”, argumenta Víctor Bohórquez Sánchez, president del ECOES. A més, aquesta entitat col·legial cerca la integració del suport institucional, la cooperació entre els grups de recerca i obtenció dels recursos necessaris que estimulin l’avenç en la creació de xarxes que traspassin fronteres i permetin que la investigació infermera segueixi creixent i es configuri com un servei necessari per a la societat.

Les tres categories reconegudes seran les següents:

  • Premi al millor estudi de recerca: 4000 euros.
  • Premi Infermeria Jove:
  • Fi de Grau: 500 euros.
  • Fi de Residència: 1000 euros.
  • Premi Infermeria Jove Postgrau: 1000 euros.

És per això que aquest premi, amb gairebé quaranta anys d’història al col·legi professional d’Infermeria més antic d’Espanya, reconeixerà els professionals que participin amb estudis monogràfics o treballs de recerca d’Infermeria inèdits i que no hagin estat presentats a altres concursos de aquesta naturalesa. Per això, aquests han de ser remesos, de manera anònima, prèvia sol·licitud a descarregar a la web https://colegioenfermeriasevilla.es, fins al 31 doctubre de 2023.

La decisió es donarà a conèixer el 31 de desembre del mateix any i el lliurament de premis oficial es durà a terme el segon quadrimestre del 2024 en un acte que coincidirà amb el XXXI Premi Sant Joan de Déu a Sevilla.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore