Informe “Cap a una millor salut cardiovascular a Espanya”

Us fem a mans l’Informe “Cap a una millor salut cardiovascular a Espanya”, un document impulsat per Farmaindustria i EFPIA, fruit d’un debat intens entre els agents clau d’aquestes patologies, procedents tant de les administracions públiques com de l’àmbit acadèmic, clínic i de la indústria farmacèutica.

Aquest document analitza en profunditat quina és la situació de les malalties cardiovasculars al nostre país i es fan propostes per millorar-la. No oblidem que aquestes patologies són la primera causa d’hospitalització i de mort a Espanya i que el seu impacte va en augment.

Llegiu l’informe aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore