Enquesta de resultats en salut. Patient-Reported Indicators Surveys (PaRIS)

Us informem ja està disponible l’enllaç del vídeo presentació al canal de Youtube del Ministeri de Sanitat.

PaRIS (“Patient-Reported Indicator Surveys”), serà la primera enquesta internacional que mesuri els resultats en salut (PROM, Patient-Reported Outcome Measures) i l’experiència (PREM, Patient-Reported Experience Measures) a Atenció Primària (AP) referits per la població adulta, amb especial interès en aquells pacients amb una o més condicions cròniques. El projecte PaRIS està promogut pel Comitè de Salut de l’OCDE (Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics) i hi participen vint-i-un països, entre ells Espanya.

Podeu trobar tota la informació sobre aquest projecte aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore