ScopeCO2, eina de càlcul d’empremta de carboni per als centres sanitaris espanyols

El Ministeri de Sanitat reconeix ScopeCO2 com a eina de càlcul d’empremta de carboni per als centres sanitaris espanyols

Des del Ministeri de Sanitat, en el marc del Pla Estratègic de Salut i Medi Ambient (PESMA) i el seu 1er. Programa d’Actuació (2022-2023), s’ha elaborat el document Actuacions per a l’Avaluació d’Impacte de la Petjada de Carboni en centres sanitaris , que pretén conèixer la contribució del sector a les emissions de gasos d’efecte hivernacle per tal d’implementar un pla de reducció que contribueixi a assolir l’objectiu de neutralitat climàtica.

En aquest sentit, el passat 26 d’abril del 2023, el Ministeri de Sanitat va celebrar un taller mitjançant videoconferència en què es va convocar els serveis de salut autonòmics i van participar al voltant de 200 professionals encarregats de la gestió dels hospitals del sector públic.

Durant la jornada, Sanitat #PorElClima va tenir l’oportunitat de participar presentant la seva eina de càlcul d’empremta de carboni per a centres sanitaris: ScopeCO2 , la qual ha estat reconeguda pel mateix Ministeri de Sanitat perquè s’utilitzi als hospitals espanyols com a model per calcular la seva petjada de carboni.

Podeu llegir tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore