Revisió GPC sobre el maneig de la Depressió a l’adult (2014)

Des de la Unitat d’Assessorament Cientificotècnic, Avalia-t, que forma part de l’Agència Gallega de Coneixement en Salut (ACIS) ens fan arribar el document de Revisió de la GPC sobre el maneig de la Depressió a l’adult (2014). Aquesta revisió de la vigència de la guia s’ha realitzat dins del Programa Nacional de Guies de Pràctica Clínica a l’SNS i forma part de les activitats de la Xarxa Espanyola d’Avaluació de Tecnologies Sanitàries (RedETS).

Aquesta guia va ser elaborada per un grup de professionals que havien participat al grup de treball de la GPC 2014, juntament amb noves incorporacions, tenint en compte el perfil professional i les àrees clíniques abordades. També s’ha comptat amb la col·laboració d’experts proposats per societats científiques i associacions de pacients, entre les quals hi ha la Federació d’Associacions d’Infermeria Comunitària i Atenció Primària (FAECAP).

La conclusió de la revisió és que les recomanacions del GPC sobre el maneig de la Depressió a l’adult (2014) continuen vigents. Per tant, a més de la difusió de l’informe de revisió, s’està rellançant la GPC i els documents d’informació per a pacients.

La guia i el document es poden consultar al portal de GuiaSalut:

També es pot consultar a la web d’ACIS a aquest enllaç

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore