Nova web REiCOP

La COVID persistent és una malaltia que afecta més de 65 milions de persones a tot el món. Aquesta malaltia, de la qual s’han identificat més de 200 símptomes en múltiples òrgans, és incapacitant en gran part dels casos, provocant no només un canvi en la salut dels afectats, sinó també un canvi substancial a les seves vides.

La Xarxa Espanyola de Recerca en COVID persistent és una associació científica sense ànim de lucre la finalitat essencial de la qual és promoure i contribuir al desenvolupament i difusió dels coneixements científics sobre la COVID persistent i millorar l’assistència sanitària prestada als pacients afectats per aquesta malaltia.

REiCOP és una entitat multidisciplinària i transversal formada per professionals sanitaris i investigadors de diferents nivells assistencials amb els pacients a l’eix de tot l’entramat.

En aquesta web, entre altres coses, podeu trobar els temes d’interès següents:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore