Qüestionari sobre la dieta lliure de productes d’orígen animal

La Federació d’Associacions d’Infermeria Familiar i Comunitària ha elaborat un qüestionari breu que forma part d’un projecte de recerca. Aquest qüestionari és anònim i no requereix més de 5 minuts.

El sistema mundial de producció d’aliments és essencial per a la supervivència i la prosperitat humanes, però també pot contribuir a la mala salut i la degradació ambiental. En aquest sentit, no hi ha dubte que actualment estem vivint una crisi climàtica i, d’altra banda, que la prevalença de diversos factors de risc cardiovascular com l’obesitat segueixen augmentant. És per això que es creu que avançar cap a una dieta més basada en plantes i amb menor quantitat de productes d’origen animal podria tenir no només beneficis per a la salut, sinó també per al medi ambient. No obstant això, diversos estudis adverteixen que sovint la població no té prou informació sobre dietes veganes, vegetarianes i flexitarianes entre d’altres. Pel que fa a això, els professionals sanitaris, i especialment la infermeria comunitària, podria exercir un paper summament important com a agent de canvi.
És per això que s’està desenvolupant un estudi de recerca des de la Universitat de Cadis, per identificar les creences i les actituds de les infermeres cap a les dietes veganes. L’estudi està basat en un breu qüestionari de caràcter anònim, el qual no fa més de 5 minuts que ompli. Els autors t’agrairíem enormement que col·laboressis amb aquest estudi, per així iniciar el camí cap a la millora de la salut tant física com mediambiental.
Podeu accedir a l’enquesta aquí.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore