Jornada: El sensellarisme a Gràcia. Com afecta la salut viure al carrer

La jornada El sensellarisme a Gràcia. Com afecta la salut viure al carrer tindrà lloc el divendres 9 de juny, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gràcia, i està organitzada pel projecte ‘Ningú dormint al carrer a Gràcia’ de la Taula de Salut Comunitària Benestar i Barri Vila-Grassot, en el qual hi participem.

Durant tot el matí, professionals de l’àmbit de la salut, d’entitats socials i de l’administració parlaran sobre l’atenció a persones sense llar, experiències existents a Barcelona i la realitat al districte. Entre d’altres, la Taula Benestar i Barri explicarà el projecte comunitari ‘Ningú dormint al carrer a Gràcia’ i els reptes que es planteja; el CAP Larrard presentarà el protocol d’atenció sanitària a persones sense llar que ha elaborat durant l’últim any; i l’hospital de Sant Pau exposarà les dificultats que es troben quan atenen una persona que viu al carrer i cal donar-li l’alta hospitalària.

La jornada és gratuïta i s’adreça a professionals de la salut i de l’àmbit social, així com als veïns i veïnes de Gràcia i de la resta de la ciutat que estiguin interessats.

  • Quan: Divendres 9 de juny, de 9:30 h a 14 h.
  • On: Sala de Plens de l’Ajuntament de Gràcia (Plaça de la Vila, 2)
  • Organitza: Taula de Salut Comunitària Benestar i Barri Vila-Grassot, en col·laboració amb el Districte de Gràcia
  • Entrada gratuïta.
  • Formulari d’inscripció: bit.ly/SensellarismeGracia

Podeu consultar el programa aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore