Matrícula oberta! ESPECIALITZACIÓ ONLINE D’ENVELLIMENT, NUTRICIÓ I QUALITAT DE VIDA

Des dels Estudis de Salut de la UOC es va obrir, a l’octubre del 2022, la primera edició d’ aquest curs d’especialització, totalment online i asincrònic, centrat sobre envelliment actiu i saludable a la comunitat i prevenció de la discapacitat, que aborda sobretot la part de capacitats funcionals, activitat i exercici físic, estimulació cognitiva, nutrició i relacions socials i afectives.
Són 12 crèdits en total, amb 3 assignatures de 4 crèdits cada una. De fet, les tres assignatures són dinamitzades per fisioterapeuta, nutricionista i psicòleg, coincidint perfectament amb les tres noves figures professionals que s’han introduït a l’atenció primària. Així que es tracta d’una formació completa i útil per a qualsevol figura d’atenció primària (metgesses, infermeres i altres figures professionals) per poder implementar programes orientats a les persones grans, a nivell comunitari, domiciliari i inclòs de les residències.

INFORMACIÓ:

  • Acreditat amb 12 crèdits ECTS
  • Durada 6 mesos
  • Curs 100% onlineI
  • dioma: Castellà

Els socis d’AIFiCC gaudiran d’un 15% de descompte.

Més informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore