Setmana Mundial de la Salut Materna 2023

De l’1 al 7 de maig de 2023

Aquest any celebrem el Dia Mundial de la Salut Mental Materna el proper 3 de maig i des de l’Institut Europeu de Salut Mental Perinatal (IESMP) volen visibilitzar i emfatitzar durant aquesta setmana en la importància d’escoltar les mares amb el lema Les veus de les mares.

L’enfocament de totes les nostres formacions es basa en un mateix objectiu: que els professionals aprenguin a escoltar les dones que s’enfronten a la maternitat. És per això que és molt important incidir en l’anàlisi constant de testimonis i relats de mares i pares sobre diverses situacions: cerca d’embaràs, dol perinatal, trastorns mentals, part, postpart, lactància, relacions familiars… És fonamental que les professionals coneguin aquests relats per aprendre a escoltar, i que després ho comparin amb les seves pròpies experiències en primera persona (seves o de les seves famílies) per així augmentar la seva empatia.

Durant la primera setmana de maig del 2023, de l’1 al 7 de maig, des de l’Institut Europeu de Salut Mental Perinatal proposem diverses accions per sumar-nos a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental Materna.

Podeu trobar tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore