Seminaris ENTRETEMPS – 24 d’abril, 2023. 16-18h. Online.

El proper 24 d’abril, de 16h a 18h (CET), la Unitat de Recerca en cures i serveis de salut (Investén-isciii) celebrarà el Seminari Entretemps “Divulgació en ciència: La germana petita de la investigació biomèdica”, una proposta que podrà seguir-se en aquest enllaç.

En aquesta ocasió, comptaran amb Elvira Casado, ponent que parlarà sobre la importància de divulgar eficaçment la investigació biomèdica. Abordarà quins canals hi ha, com ha de ser la comunicació amb cadascun i com escollir el que millor s’adapti a la informació que vulguem difondre, entre altres conceptes. Al final de la xerrada hi haurà un torn de preguntes en què debatrem sobre les qüestions plantejades pels assistents.

Els Seminaris Entretemps són una iniciativa d’Investen-isciii, que té com a objectiu abordar assumptes d’interès relatius a la recerca en cures, com ara les possibilitats de finançament, la ciència oberta, la divulgació científica o la transferència del coneixement, entre d’altres. Consisteix en la realització d’una conversa en línia mensual en què s’aborden propostes d’alta qualitat i que permet mantenir el contacte amb els assistents de les edicions passades de la Trobada Internacional de Recerca en cures, que se celebra cada any durant el mes de novembre.

L´assistència és gratuïta i no requereix inscripció. Per això no s’expediran certificats d’assistència.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore