Programa Centra’t, nous ajuts per la recerca per a professionals MIR de Medicina Familiar i Comunitària

Busques tenir una de les teves primeres experiències laborals fent recerca en l’assistència primària i vols fer-ho en un àmbit rural?

Vols formar part de l’IDIAP Jordi Gol, institut universitari referent en la recerca i la promoció de la salut al primer nivell assistencial?

T’agradaria començar una carrera en la investigació biomèdica, concretament en el camp de la farmacoterapèutica, de la mà de la Fundació Dr. Antoni Esteve?

La primera convocatòria dels Ajuts del Programa Centra’t és la teva oportunitat. Aquesta és una crida a tots aquells residents que vulguin realitzar un doctorat. Es tracta d’un programa de desenvolupament de talents que l’ICS Catalunya Central , la Fundació Dr. Antoni Esteve i l’IDIAP Jordi Gol engeguen per tal de posar en valor la recerca realitzada des de la Catalunya Central.

Així doncs, s’atorgaran 3 beques a aquells projectes que el jurat consideri més rellevants per a l’Assistència Primària. Cal destacar com a novetat que les persones beneficiàries finalment signaran un contracte laboral només amb una institució, l’Institut Català de la Salut (ICS) i que la data de termini per presentar les sol·licituds és el 2 de maig.

Consulteu les bases per conèixer tots els detalls de la convocatòria en el següent enllaç.

L’acte d’entrega dels ajuts tindrà lloc el 6 de juny a la ciutat de Manresa, on es comptarà amb la presència de ponents de rellevància en l’àmbit de la salut i l’assistència primària.

Us deixem un telèfon de contacte, el 93 693 00 40 ext.950, per resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore