Col·laboració per a estudis de recerca en COVID persistent

Tot i que després de 3 anys s’ha avançat en el coneixement de la COVID persistent, encara queden moltes preguntes per respondre. Es necessiten més estudis i més exhaustius per apropar-nos a determinar algunes de les qüestions més importants que busquem resoldre relacionades amb l’etiopatogènia, el diagnòstic, la cerca de tractaments efectius i l’impacte sociolaboral d’aquesta malaltia.

Per tot això, REiCOP ha elaborat un qüestionari que agrairien contesteu aquells/es professionals que esteu interessats/des a col·laborar en estudis de recerca sobre COVID persistent i teniu accés a pacients, o esteu vinculats a un centre sanitari que assisteixi a afectats/des per aquesta patologia.

Podeu respondre al qüestionari en aquest enllaç.

Completar-ho només us portarà 2 o 3 minuts.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore