Campanya de comunicació de l’atenció primària i comunitària

Dijous 16 de març es va fer pública la campanya de comunicació de l’atenció primària i comunitària. Creixem amb tu i per a tu és una acció comunicativa que el Departament de Salut impulsa per explicar i posar en valor el treball que desenvolupen els equips de professionals de l’Atenció Primària i Comunitària.

Aquesta campanya arribarà a tot el territori a través de mitjans de comunicació de gran abast com són la televisió, ràdio, premsa, exterior i mitjans digitals.

El pla de comunicació que ha donat pas a l’espot televisiu i resta de peces comunicatives s’ha treballat de forma participativa amb més de cent professionals de l’APiC de diferents perfils i d’arreu del territori, fet que ha permès recollir a la campanya el coneixement, sentiment i experiència de les persones que desenvolupen aquest servei.

L’eslògan Creixem amb tu i per a tu sintetitza els valors d’una atenció sanitària que acompanya i coneix a la persona al llarg de tota la seva vida de forma integral.

Tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore