Màster d’Infermeria i Salut Escolar

Nova edició del Màster d’Infermeria i Salut Escolar que arrenca al setembre 2023!

El Màster consta de 60 ECTS, incloent cinc setmanes de pràctiques a centres educatius, simulacions i una jornada de formació i divulgació professional, així com l’obtenció del títol European Paediatric Basic Life Support Course. Es tracta d’un màster oficial que proporciona accés al doctorat, així com possibilitat de sol·licitar beques públiques i rebre punts en concursos d´ocupació pública. A més, comptem amb la col·laboració d’institucions com AIFiCC i AMECE.

Es realitza en format semipresencial per facilitar la conciliació professional i personal, combinant formació autònoma amb sessions síncrones virtuals i simulacions presencials. Els estudiants compten amb un suport i seguiment constant del seu progrés, amb tutories disponibles durant tot el curs i atenció a les necessitats a través de la plataforma virtual.

El perfil d’ingrés recomanat és d’infermeres interessades en la promoció de la salut, la prevenció i l’atenció sanitària en l’àmbit escolar, així com la investigació en aquest context.

A través del següent enllaç es pot obtenir informació més detallada, així com descarregar el programa del Màster i revisar els descomptes vigents:

– 7%: Centres amb conveni amb l’ESIMar per pràctiques del Màster

– 5%: Centres col·laboradors de l’ESIMar (subjecte a verificació)

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore