GRAMÀTICA DE LA PREVENCIÓ D’ADDICIONS. Document tècnic per a la prevenció local de les addiccions

Autor: Alfonso Ramírez de Arellano

Edita: Conselleria de Salut i Consum. Junta d’Andalusia. 2022

Es tracta d’un document tècnic que de manera exhaustiva i detallada analitza tot el camp de la prevenció, fonamentant-lo en una visió local. Amb aquesta publicació es pretén contribuir a la necessària renovació i actualització del sector, des de la perspectiva dels i les professionals que tenen la funció d’executar els programes i/o promoure que s’executin al territori; és a dir, des de la perspectiva de les tècniques i tècnics locals de prevenció de les addiccions que són els que presten els serveis bàsics de prevenció a les comunitats autònomes.

En aquest document tècnic, Alfonso Ramírez d’Arellano introdueix aquest aspecte important dels sistemes de prevenció en el context espanyol i deixa ben clar que les evidències i les intervencions eficaces serveixen de poc si no s’encaixen en un sistema de prevenció eficient.

Llegiu el document aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore