Protocol Basat en l’Evidència sobre Avaluació i Maneig Clínic de les Autolesions a l’adolescència.

Aquest document ha estat elaborat per Avalia-t, la Unitat d’Assessorament Cientificotècnic, de l’Agència Gallega de Coneixement en Salut (ACIS), dins del Programa Nacional de Guies de Pràctica Clínica a l’SNS (GuíaSalud) i forma part de les activitats de la Xarxa Espanyola d’Agències d’Avaluació de Tecnologies Sanitàries (RedETS). L’objectiu general ha estat elaborar un document basat en l’evidència científica que permetés afavorir una millor avaluació i maneig clínic de les autolesions a l’adolescència.

El protocol l’ha realitzat un grup de treball multidisciplinar format per professionals de les especialitats implicades en el maneig clínic de les autolesions a l’adolescència (psicologia clínica, psiquiatria, medicina de família, pediatria i infermeria de salut mental). A més, a la revisió han participat professionals experts a proposta de les principals Societats Científiques i Associacions de pacients.

Les versions en format electrònic d’aquest document, inclòs un material específic per a pacients i una infografia, estan disponibles tant a la web d’ACIS com a la de GuiaSalut:

GuiaSalut

ACIS

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore