Recomanacions de consum de begudes energètiques

Com a conseqüència de les conclusions que emanen de l’Informe del Comitè Científic de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) sobre els riscos associats al consum de begudes energètiques, aprovat amb data 17 de febrer del 2021, el ministre de Consum, Alberto Garzón , va anunciar un conjunt de mesures, entre les quals s’inclou l’elaboració d’una sèrie de recomanacions de consum, elaborades per un grup de treball creat amb aquesta finalitat i coordinats per l’AESAN.

Els participants van acordar recomanacions sobre el consum de les begudes energètiques que podeu trobar aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore