Guia “La alimentación saludable en la primera infancia” ja disponible en castellà

Ens plau informar-vos que la guia L’alimentació saludable en la primera infància s’ha traduït al castellà, i està disponible a la web de l’Agència de Salut Pública de Catalunya en format digital, a aquest enllaç

També s’està treballant en la maquetació del tríptic en diversos idiomes, així com en una versió amb pictogrames i sense lletra.


Per últim, us informem que s’estan programant diversos seminaris de formació, específicament dirigits a diferents col·lectius professionals. En aquest sentit, el dia 9 de març es realitza el seminari web dirigit a Dietistes-Nutricionistes de l’Atenció Primària, i el dia 15 de març un seminari  presencial i en streaming per a pediatres i infermeria de pediatria

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore