Convocatòria dels Premis Metas 2023

S’obre el termini de presentació dels Premis Metas 2023. El primer premi de recerca estarà dotat amb 3.000 euros i l’ACCESIT amb una subscripció anual a ENFERTECA per a cadascun dels membres de l’equip.

• Les bases d’aquesta nova edició es poden consultar aquí

• La presentació dels treballs s’haurà de fer obligatòriament a través del correu electrònic habilitat.

La revista Metas de Infermeria convoca, des de fa més de dues dècades, aquest certamen de recerca dirigit a tots els professionals infermers (espanyols i estrangers), a excepció dels membres que componen el jurat. L’equip investigador pot estar compost per professionals d’altres disciplines, però almenys l’investigador/a principal ha de ser infermer/a. L’objectiu és potenciar la tasca científica infermera a través de l’experiència dels treballadors i del seu entorn.

Com cada any, a més del primer premi de 3.000 euros, també s’atorgarà un accèssit dotat amb una subscripció anual a ENFERTECA (https://www.enferteca.com/), a més de la publicació dels treballs a la portada de Metes de Infermeria, per contribuir, així, a la divulgació científica de la professió.

Bases del certamen

Els Premis Metas persegueixen reunir treballs basats en el rigor científic, per la qual cosa disposen d’unes bases detallades que es poden consultar aquí.

Igual que en edicions anteriors, les investigacions podran tractar sobre qualsevol àrea de coneixement de la infermeria, i els participants hauran de presentar dos fitxers:

  • Arxiu 1. Text complet del treball, sense contenir noms o qualsevol altra dada que pugui permetre la identificació de la seva autoria.
  • Arxiu 2. On constaran les dades de la/les persona/es autores.

S’han de presentar abans del 10 de setembre de 2023, i es consideren dins del termini els estudis amb certificació postal en la data límit prèviament assenyalada. Els treballs hauran de ser inèdits i escrits en llengua castellana.

El jurat estarà format per membres del Consell Editorial, del Consell Assessor i del Comitè Científic de la revista, així com professionals d’infermeria externs a l’editorial i experts en investigació, que constituiran, almenys, el 50% dels membres del jurat .

La decisió dels Premis Metas serà inapel·lable i es farà pública el proper mes de desembre de 2023, a través de Metes d’Infermeria i el Diari DICEN.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore