Últimes novetats del Programa de GPC al Sistema Nacional de Salut

La GPC sobre Cures Pal·liatives en Pediatria i el Manual Metodològic “Aplicació de les Recomanacions de les Guies de Pràctica Clínica a la Presa de Decisions Compartida”, estan disponibles al Portal GuiaSalut.

Tant la GPC com el Manual han estat elaborats per l’Institut Aragonès de Ciències de la Salut (IACS) al Programa de Guies de Pràctica Clínica al Sistema Nacional de Salut que coordina GuiaSalut. En aquest Programa hi participa la Xarxa Espanyola d’Agències d’Avaluació de Tecnologies Sanitàries i Prestacions del SNS (RedETS), en el marc del finançament del Ministeri de Sanitat.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore