La Revista Espanyola de Salut Pública busca revisors

La REVISTA ESPANYOLA DE SALUT PÚBLICA del Ministeri de Sanitat ha iniciat un procés de selecció de nous revisors per als articles. Per aquesta tasca es facilita un certificat de reconeixement de revisor després de cada avaluació.

Cada persona interessada ha d’enviar un correu electrònic a [email protected] amb l’assumpte “DESEO SER REVISOR DE LA RESP”, facilitant el nom complet, adreça i telèfon de contacte, filiació laboral, àrea d’experia (MOLT IMPORTANT) i un currículum breu amb les seves trajectòries tant acadèmica com professional. Els nous revisors seleccionats seran confirmats per la mateixa via.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore