Informe: “La prevenció familiar de les addiccions”

Us presentem l’informe titulat “La prevenció familiar de les addiccions”, realitzat des de la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i elaborat per l’Institut Europeu d’Estudis en Prevenció (IREFREA ).

El propòsit de l‟informe és explorar l‟estat de la prevenció familiar a Espanya per presentar recomanacions que facilitin la transformació i la consolidació de la prevenció familiar, a través de la revisió de bibliografia científica i documents estratègics, i per mitjà d‟entrevistes exploratòries amb experts.

L’informe està disponible al aquest enllaç

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore