Curs preparació convocatòria OPO Infermeria a Catalunya

El DOGC ha publicat una gran convocatòria OPE Infermeria a Catalunya que preveu en conjunt 3.438 places. Aquestes places s’ofereixen mitjançant el sistema excepcional de concurs de mèrits i de concurs oposició previstos a la Llei 20/2021, i el de concurs oposició ordinari, corresponent a les ofertes d’ocupació pública dels anys 2019, 2020 i 2021 de l’Institut Català de la Salut.

On-enfermería ofereix un Curs en línia de Preparació amb Simulacres, amb una metodologia pràctica avançada pròpia. Disposareu de totes les preguntes comentades i legislació específica. Podreu mesurar els avenços i enfocar l’estudi per matèries segons resultats.

Els/les socis/es d’AIFiCC tindran descompte en la formació.

Més informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore