Vídeo-presentació Webinar AIFiCC: Acolliments Familiars- Intress

El passat 18 d’octubre de 2022 l’AIFiCC va organitzar un webinar sobre l’acolliment familiar, una de les formes d’ajut i protecció dels infants i adolescents que es troben en una situació familiar que fa que hagin de viure fora de la seva família d’origen. És un gest altruista i desinteressat que proporciona un entorn d’estimació, tendresa, comprensió, atenció i dedicació a un infant que ho necessita durant un temps determinat, fins que la seva família resolgui els problemes que l’impedeixen d’ocupar-se’n.

Si no vàreu poder assistir-hi o voleu veure la presentació novament, a continuació tobareu la gravació de la mateixa:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore